marți, 31 august 2010

Dan Diaconescu este chemat maine 1 septembrie la DNA

Dan Diaconescu este chemat maine la DNA la ora 15:00 pentru a 12-a oara in ultimele saptamani. DD a declarat ca va merge maine la DNA pentru a citi materialul pus la dispozitie de procurori, pentru a se face lumina si pana nu mai ramane nici o proba in dosar.

Emisiunea "Se intampla acum" cu Tudor Barbu - 31.AUG.2010

sâmbătă, 28 august 2010

Comunicat Arhiepiscopia Tomisului

"Instituţia s-a autosesizat şi a dispus suspendarea temporară a sus-numitului în slujire şi deferirea sa spre judecata Consistoriului monahal".
Întrebat despre împrejurările agresiunii, Teotim nu şi-a recunoscut vina: "Nu este nimic adevărat! Cel care m-a filmat a vrut să se răzbune..."
Mai mult, ulterior el a revenit cu o declaraţie incredibilă, pe un post TV: "Nu sunt eu în film. Eu nu port cămăşi de genul ăla."

Gheorghe Luminite victima staretului Teotim este acum in direct la OTV

Gheorghe Luminite victima staretului Teotim Popa a declarat in direct la OTV:
"Ca sa scurtez drumul spre casa am intrat pe terenul bisericii, staretul ma batut si ma injurat dute-n dumnezeii mati."

Staretul Teotim Popa este recidivist

Staretul Teotim Popa este recidivist, acesta ia dat un cap in gura unui enorias. Victima a declarat: "Şi pe mine m-a bătut. Eram la o masă, cu mai mulţi colegi, iar unul dintre ei a comentat ceva pe seama lui Teotim. Stareţul a venit direct la mine, mi-a zis să mă ridic de pe scaun şi mi-a dat un cap în gură, de mi-a spart nasul. Mi-a dat sângele imediat."

vineri, 27 august 2010

Preotul care a infiintat sindicatul preotilor este prezent acum in studioul OTV

Acum se afla in studioul OTV preotul Masca, cel care a infiintat sindicatul preotilor.In timpul emisiunii  a intervenit telefonic ziaristul Florian Bichir care a intrat in polemica cu domnul Masca.
Masca: Sa creat burghezia clericala care pune pumnul in gura preotilor, episcopii romani au salarii nesimtite de 8-9 mii de lei.
Florian Bichir: Biserica romana nu are nevoie de sindicat.

Dan Diaconescu se intalneste astazi cu sustinatorii sai din Ploiesti

In aceasta seara Dan Diaconescu se afla la Ploiesti unde viziteaza sediul Partidului Poporului si sta de vorba cu oameni din acest oras. DD se va deplasa in Piata Centrala si in Piata de Vest.

joi, 26 august 2010

Fanfara PP in direct la OTV: "CHIETRIS, FRATII LUCAN"

In aceasta seara in studioul OTV este prezenta fanfara "Zimbrul Fratii Lucan".

Dan Diaconescu a iesit de la DNA (joi 26 august)

"Sunt acuzat ca as fi cerut 25 de milioane de euro de la firma Ursus. Procurorii DNA au mai afirmat ca avioanele mele transporta saptamanal in Iran cate 11 tone de aur sau cate 10 tone de heroina. Procurorii au fost chemati din concedii special ca sa se ocupe de cazul meu, asta ma face sa cred ca sunt implicate si persone cu functii foarte inalte."

Doru Iuga este si el invitat la DNA

"Habar nu am de ce am fost chemat, pe citatia mea scrie ca o sa mi se aduca la cunostinta invinuirea".
Directorul OTV sa prezentat astazi la DNA in jurul orei 13:00.

Declaratie Dan Diaconescu inaintea intrari la DNA (26 august)

"Dosarul de santaj privind fabrica de bere este o aberatie cumplita, nici macar nu este o sesizare a cuiva, este o auto sesizare din presa DNA-ului. Probabil ca ei intra pe Google si pe Youtube si de acolo se inspira in fabricarea dosarelor. Eu eram deja invinuit acum 3 zile, dar perchezitia la Ursus, in care se incerca sa mi se gaseasca probe, se facea ulterior. Intai sunt invinuit, arestat si pe urma mi se cauta probe. Toata lumea se distreaza pe bani poporului. E clar ca este o actiune politica impotriva mea, pentru a nu ajunge niciodata presedinte. Probabil o sa intru acum liber in aceasta cladire  si o sa mai ies doar dupa noaptea alegerilor la presedintie, in 2014, sau cand vor fi ele, speram mai devreme. E clar ca este o actiune a celor de sus, nu se mai indoieste nimeni ca ar fi o facatura sau ca Basescu ar fi in spatele meu, ca m-ar ajuta.

miercuri, 25 august 2010

Astazi, la ora 9:30 Dan Diaconescu este chemat din nou la D.N.A.

Dan Diaconescu este chemat din nou la DNA joi 26 august intr-un nou dosar. Fiindca nu au gasit nici o proba  impotriva sa in primele doua dosare , anchetatorii isi incearca norocul in al treilea dosar fabricat viitorului Presedinte al Romaniei.

Maine in revista Taifasuri gasiti formularul de adeziune la PP

In editia de maine 26 august a revistei Taifasuri gasiti formularul de adeziune la Partidul Poporului, tabelul este tiparit pe ultima pagina. Completati tabelul si trimiteti-l pe adresa: OTV, bd. Preciziei nr. 3, sect. 6, Bucuresti.

Fuego canta de ziua lui in direct la OTV

Acum 2 zile a fost  ziua de nastere a cunoscutului cantaret Fuego, acesta isi sarbatoreste ziua de nastere cu 2 zile intarziere la OTV. Pe numele sau real Paul Ciprian Surugiu este nascut la Turda pe 23 august 1976.

marți, 24 august 2010

Alina Bodnaru este invitata acum in studioul OTV

Alina Bodnaru fosta iubita a lui Cristi Tabara este prezenta acum in studioul OTV impreuna cu avocata Ingrid Alexandrescu. Aceasta impreuna cu fica ei continua sa-l acuze pe Cristi Tabara de perversiuni sexuale.
A.B.: Ne-am casatorit la Londra dar actele nu au mai ajuns niciodata in Romania, Cristi mi-a spus ca este spion si din acest motiv pleca foarte des din tara, mai tarziu am aflat ca el de fapt era plecat la femaia cu care ulterior sa casatorit.

Sorin Danciu este prezent acum in studioul OTV

Profesorul Sorin Danciu biograful Madalinei Manole prezinta in direct la OTV reeditarea carti "Ma cheama Madalina". „Mi s-a părut firesc să fac acest gest, mai ales că dispariţia sa a bulversat o ţară întreagă, dovedind, într-adevăr , că oamenii au iubit-o“.

O noua perchezitie facuta in dosarul lui Dan Diaconescu

Procurori DNA, politia si jandarmeria au descins la sediul unui fabricant de bere, acestia au cautat probe in legatura cu o noua acuzatie de santaj adusa lui Dan Diaconescu pentru o ancheta jurnalistica.
Unul dintre angajati OTV ar fi sustinut ca un anume tip de bere contine anumiti compusi daunatori organismului.
Procurori au cautat un act de sponsorizare sau o dovada ca de la societatea de bere sau platit bani catre societatile lui Dan Diaconescu.
Berea respectiva a fost retrasa de pe piata timp de aproape un an si repusa in vanzare dar cu reteta schimbata.

luni, 23 august 2010

Asistenta Florentina Carstea retinuta pentru 24 de ore

Astazi procurorul sef Marius Iacob a anuntat inceperea urmaririi penale impotriva Florentinei Carstea asistenta de la maternitatea Giulesti. Aceasta a fost retinuta pentru 24 de ore, iar maine se va decide daca va fi arestata preventiv pentru 29 de zile.

Invitatul lui DD in aceasta seara la OTV este avocatul Nicolae Cladoveanu

Avocatul Nicolae Cladoveanu a prezentat in aceasta seara la OTV proiectul constitutiei Romaniei sustinut de P.P. Acesta a declarat ca lucreaza de mai multi ani la acest proiect si ca este susceptibil la imbunatatiri.

Noua constitutie a Romaniei propusa de Partidul Poporul

Noaua contstitutie va contine tot 157 de articole si propune 2 stagii militare obligatorii de cate 8 luni. Parlamentul va fi bicameral si vor fi 200 deputati si 100 de senatori. Toti cetatenii cu drept de vot sunt obligati sa voteze. Referendum pentru introducerea pedepsei cu moartea si legalizarea prostitutiei. Proiectul este susceptibil la imbunatatiri.

Celebrul Rocco prezinta revolutia in loterie in direct la OTV

Celebrul Rocco a prezentat in aceasta seara la OTV un sistem loto care nu poate fi fraudat. El a declarat ca ofera o recompensa substaniala persoanei care poate frauda acest sistem.

Magneti de frigider cu mesaje de la domnul Boc

Pe plaja la Mamaia gasiti magneti de frigider cu mesaje de la domnul Boc. Iata unul dintre ele: "Fie painea cat de rea tot iti iau un sfert din ea!".

sâmbătă, 21 august 2010

Ovidiu Zara moderator la OTV

Surpriza, in aceasta seara cand am deschis televizorul pe OTV in locul lui Dan Diaconescu se afla ca si moderator Ovidiu Zara, personal nu l-am mai vazut in acesta postura. Ziaristul a moderat cu succes emisiunea care a avut subiect de discutie dezastrul din sistemul sanitar romanesc. Pe aceasta cale ii uram succes micutului justitiar in noua activitate.

Dumitru Pelican este invitat in aceasta seara in studioul OTV

DP: Sistemul sanitar este aproape de colaps, spitalele din Romania sunt un fel de stabilimente sociale in care te poti imbolnavi mai rau.
DP: In Romania totul se intampla la comanda politica.

vineri, 20 august 2010

Bebelusi ardeau iar asistentele mancau tort cu doctorii a declarat procurorul Marius Iacob

Procurorul Marius Iacob a declarat in cursul zilei de astazi ca asistentele si medicii de la maternitatea Giulesti petreceau sfanta Maria cu tort si bauturi racoritoare in timp ce in alt salon bebelusi ardeau de vii.

joi, 19 august 2010

Purtatoarea de cuvant a ISU Anca Onofrei, in direct in studioul OTV

Purtatoarea de cuvant a ISU Anca Onofrei da detalii despre tragedia de la maternitatea Giulesti. Crede ca a fost o gluma macabra atunci cand cineva a sunat la un parinte si la anuntat ca fiul sau a decedat desi nu era adevarat. Aproximativ 20%-30% din apelurile telefonice catre ISU sunt false. E sigura ca vinovatii vor plati si adevarul va iesi la suprafata.

Primele imagini de la maternitatea Giulesti

Au aparut primele imagini cu personalul maternitatii Giulesti care nu a intervenit pentru stingerea incendiului.

miercuri, 18 august 2010

Medicul Dan Mircea Enescu incearca sa-i salveze pe cei sapte bebelusi este prezent acum in studioul OTV

Nici unul dintre copii nu are leziuni profunde, parintii sunt informati in permanenta de evolutia stari lor de sanatate. La spitalul Grigore Alexandrescu avem o colaborare deosebita cu primaria sectorului 1.

Ziaristul Ovidiu Zara este prezent in aceasta seara in studioul OTV

OZ: Firmele care asigura paza spitalelor au angajati numai pandari care dorm pe scaune, nu aveau cum sa vada fumul.
OZ: Daca vor sa aduca bani multi la bugetul de stat ar trebui sa legalizeze prostitutia.
OZ: Este nevoie de oameni care gandesc cu sufletul in sistemul sanitar.

marți, 17 august 2010

Asistenta implicata in tragedia de la maternitatea Giulesti se numeste Florentina Carstea

In aceasta noapte DD a aflat numele asistentei medicale implicate in tragedia de la maternitatea Giulesti. Aceasta se numeste Florentina Carstea si are 37 de ani.

O femeie din Tusla a strans 200 de semnaturi pentru Partidul Poporului

In aceasta seara o doamna din Tusla ia inmanat in direct lui Dan Diaconescu mai multe tabele cu 200 semnaturi de adeziune la Partidul Poporului. DD a declarat ca doreste sa stranga peste 2 milioane de semnaturi.

Soc si groaza la maternitatea Giulesti: 4 bebelusi morti si 7 raniti

Fiul infirmierei care a intrat ultima in incaperea unde se aflau bebelusi se afla acum in studioul OTV. Invitatul a relatat urmatoarele: " Mama e foarte speriata , ii este frica sa mai iasa din casa deoarece este hartuita in permanenta. Ea nu are nici o vina a ridicat gunoiul din salon si a coborat jos, intre timp sa declansat incediul si nu a mai urcat sus."

Maine in ziarul Libertatea apare formularul de adeziune la PP

Dan Diaconescu a multumit in aceasta seara la OTV celor de la  Libertatea si trustului de presa Ringier pentru ca au acceptat sa publice in ziar formularul de adeziune la Partidul Poporului.

luni, 16 august 2010

In aceasta seara la OTV invitatul lui DD este col. Mircea Dogaru

col. M D: De-abia de acum incolo vor incepe marile nenorociri in Romania.
col. M D: Vreau si eu 2 bilete de avion pentru mine si pentru domnul Basescu doar dus cu destinatia Tara de Foc.
col. M D: Domni de la PDL ar mai vrea sa faca politica dar cine credeti ca ii mai voteaza?
col. M D: Ei fura cu milionul iar stapani lor de afara fura cu miliardu.

vineri, 13 august 2010

Formularul de adeziune la PP va apare in principalele cotidiene

DD a anuntat in aceasta seara la OTV ca de luni formularele de adeziune la PP vor apare in cele mai importante ziare din Romania, printre care Libertatea si Adevarul.

Sigla Partidului Poporului a fost inregistrata la OSIM pe numele doamnei Simona Man

Dan Diaconescu a precizat in aceasta seara ca inregistrarea siglei PP  a fost facuta pe numele altei persoane din motive de siguranta, Simona Man este nepoata maresalului Averescu.


OFICIUL DE STAT PENTRU INVENŢII ŞI MĂRCI
Strada Ion Ghica nr.5, Sector 3, Bucureşti - Cod 030044 - ROMÂNIA
Telefon centrala:+4021 3060800/01/02/.../28/29; Fax: +4021 3123819MĂRCI DEPUSE PE CALE NAŢIONALĂ ÎN ROMÂNIA
Imprimare pagina
Extras din registrul online al marcilor
Disclaimer
Stare legală: Examinare de fond / Full examination
150
Numar de depozit
M 2010 05327
151
Data de depozit
22.07.2010
210
Numar de registratura
M2010/005327
220
Data de registratura
22.07.2010
300
Prioritati invocate
Nu exista informatii sau nu este cazul.
111
Numar marca
Nu exista informatii sau nu este cazul.
151
Data acordare
Nu exista informatii sau nu este cazul.
180
Data expirare
Nu exista informatii sau nu este cazul.
540
Denumirea
PARTIDUL POPORULUI
540
Reproducerea grafica


550
Tipul marcii
Individuală , Combinată
511
Lista de produse si/sau servicii clasificata Nisa
35; 41; 42; 45

35 Publicitate; gestiunea afacerilor comerciale; administraţie comercială; lucrări de birou.

41 Educaţie; instruire; divertisment; activităţi sportive şi culturale.

42 Servicii ştiinţifice şi tehnologice, precum şi servicii de cercetare şi de creaţie referitoare la acestea; servicii de analiză şi de cercetare industrială; crearea şi dezvoltarea calculatoarelor şi a programelor de calculator.

45 Servicii juridice, servicii personale şi sociale oferite de către terţi, destinate să satisfacă nevoile indivizilor; servicii de siguranţă pentru protejarea bunurilor şi indivizilor.
531
Clase Vienna
020914; 270515; 270519
591
Culori revendicate
mov închis, mov deschis, lila
730
Numele si adresa solicitantului initial
Numar identificare solicitant initial: 77231
MAN SIMONA-ALLICE
P-ţa Sporturilor bl. 24, et. 4, ap. 27, judeţul Arad, ARAD , ** , ROMANIA
732
Numele si adresa titularului
Numar identificare titular: 77231
MAN SIMONA-ALLICE
P-ţa Sporturilor bl. 24, et. 4, ap. 27, judeţul Arad, ARAD , ** , ROMANIA
450
Aparitii BOPI
Nr BOPI 7/2010, capitolul: Prima publicare - depozit
Info contact
OSIM / 05.08.2010, 05:54:17 PM (EEST) )

joi, 12 august 2010

OTV va prezinta elita Romaniei: astazi, maestrul Dan Iordachescu


DI: Vor sa ma dea afara din casa, sunt parat la tribunal.
DI: Pe timpul comunismului aveam o casa cu 13 camere.
DI: Nu gasesti  femei in lume mai frumoase  ca cele din Romania.

Sebastian Lazaroiu: Partidul Poporului are sanse sa intre in Parlament, e cotat cu 13%

Consilerul prezidential Sebastian Lazaroiu a dat un pronostic electoral surprinzator. "Partidul Poporului are sanse sa intre in Parlament! E mai degraba un simptom la care politicienii ar trebui sa fie atenti. In ultimul sondaj pe care l-am vazut, Partidul Poporului avea 13% ceea ce e enorm pentru un partid abia infiintat. Asta arata ca oamenii sunt dezamagiti de cele patru partide principale care se bat intr-o 'cutiuta', dar in afara cutiei se afla majoritatea covarsitoare a electoratului. Practic, un partid nou aparut poate sa coaguleze foarte multe voturi din afara acestei cutiute in care se bat 'patru furnici', care au impresia ca ala e universul lor. De fapt, universul electoral este mult mai mare", a atentionat acesta.

miercuri, 11 august 2010

Va fi in stare poporul sa preia puterea, impreuna cu PP?

DA:5835
NU:607
Ora 00:14

Ovidiu Cuncea raspunde in direct la intrebarile telespectatorilor OTV

Dan Diaconescu il are ca invitat special in aceasta seara pe actorul Ovidiu Cuncea.
DD: Nu reusesc sa il conving pe domnul Cuncea ca arestarea mea a fost pe bune.
OC: Eu l-am pupat pe chelie pe Traian Basescu.
OC: Statul Roman este dator la mine cu 1500 ron.
OC: Propun ca toti care l-ati votat pe Basescu sa platiti cele 30 de miliarde care au fost imprumutate de la FMI.
DD: Presedintele a spus astazi ca profesori lucreaza 16 ore pe saptamana iar el lucreaza 16 ore pe zi.
OC: Un profesor se pregateste 4 ore pentru a tine 1 ora de curs. 

Dan Diaconescu nu are voie sa ia legatura cu Romica Tociu

Patronului OTV îi este interzis să îl contacteze pe Romică Ţociu, potrivit hotărârii Judecătoriei Sectorului 1 prin care lui Dan Diaconescu i-a fost respinsă cererea de ridicare a tuturor interdicţiilor impuse.

Aceştia nu se pot întâlni pentru că Ţociu apare ca martor în dosarul în care Dan Diaconescu este acuzat de şantajarea omului de afaceri Petre Paul Ţârdea. Judecătoria Sectorului 1 a menţinut şi interdicţiile impuse lui Dan Diaconescu cu privire la dreptul de a vorbi despre dosarul său pe OTV.

marți, 10 august 2010

luni, 9 august 2010

Dan Diaconescu a depus la OSIM dosarul pentru înregistrarea mărcii şi siglei Partidului Poporului

Avocaţii lui Dan Diaconescu au depus, joi, la Oficiul de Stat pentru Invenţii şi Mărci (OSIM), un dosar pentru înregistrarea mărcii viitorului partid al patronului OTV, Partidul Poporului, şi a siglei acestuia.
Daniel Fenechiu, unul dintre avocaţii lui Dan Diaconescu, a declarat pentru MEDIAFAX, că au dorit să depună mai repede aceste înscrisuri pentru a nu exista riscul ca alte persoane să înregistreze această denumire ca marcă.
Sigla partidului reprezintă două litere "P" suprapuse, reprezentând numele partidului - Partidul Poporului - pe un fundal de trei nuanţe de violet.
Procedura de înregistrare a mărcii şi a siglei va dura aproximativ trei luni, a spus Fenechiu.

Reprezentantii zonali ai Partidului Poporului se prezinta in direct la OTV

Dan Diaconescu a invitat la emisiunea sa reprezentantii Partidului Poporului din toata tara. In aceasta seara au fost prezenti in studioul OTV  9 lideri teritoriali, urmand ca in serile urmatoare sa apara in fata telespectatorilor si ceilalti lideri din toate colturile tari.

vineri, 6 august 2010

LEGEA COJOCARU

Proiect de lege privind despăgubirea cetăţenilor României, pentru capitalul trecut, prin Legea 15/1990, din proprietatea lor comună în proprietatea statului român
Parlamentul României adoptă prezenta lege:
Art. 1. În termen de 60 de zile de la intrarea în vigoare a prezentei legi, Guvernul Romaniei, prin Ministerul Finanţelor Publice, efectuează o emisiune de obligaţiuni prin care se angajează să restituie cetăţenilor României capitalul trecut în patrimoniul societăţilor comerciale şi regiilor autonome create prin aplicarea prevederilor Legii 15/1990.
Art. 2. Valoarea nominală a unei obligaţiuni este de 1.000 (una mie) euro.
Art. 3. Fiecare cetăţean major al României este îndreptăţit să primească un număr de 20 obligaţiuni, fiecare obligaţiune având o valoare nominală de 1.000 euro, respectiv un total de 20.000 euro.
Art. 4. Termenul limită de răscumpărare a obligaţiunilor emise în baza prevederilor prezentei legi este de 10 de ani de la data emiterii lor.
Art. 5. Obligaţiunile emise în baza prezentei legi nu pot fi înstrăinate. Ele pot fi lăsate moştenire, în conformitate cu prevederile legale în vigoare.
Art. 6. Dobânda la obligaţiunile ce fac obiectul prezentei legi este de 0,5 % pe an şi se datorează începând cu data de 1 ianuarie a anului următor celui în care sunt emise obligaţiunile, urmând să fi plătită odată cu răscumpărarea obligaţiunilor.
Art. 7. Răscumpărarea obligaţiunilor şi plata dobânzilor aferente se fac din Fondul Naţional pentru Despăgubiri şi Investiţii care are ca surse:
a)     sumele încasate de statul român din vânzarea acţiunilor şi activelor aflate în proprietatea sa;
b)    dividendele şi profiturile încasate de statul român pentru capitalurile aflate în proprietatea sa;
c)      impozitul progresiv pe avere;
d)     impozitul pe averile dobândite în mod illicit;
e)      alte surse stabilite prin lege.
Art. 8. Fondul National pentru Despăgubiri şi Investiţii se constitutie prin hotărâre de Guvern emisă în termen de 30 de zile de la intrarea în vigoare a prezentei legi.
Art. 9. În termen de 60 zile de la intrarea în vigoare a prezentei legi, Guvernul prezintă Parlamentului proiectul legii privind impozitul progresiv pe avere şi proiectul legii privind controlul averilor.
Art. 10. Obligaţiunile emise în baza prezentei legi vor fi răscumpărate începând cu anul următor emiterii lor, prin concursuri de proiecte, sumele băneşti corespunzătoare fiind utilizate pentru finanţarea de proiecte de investiţii propuse de persoanele fizice autorizate şi de societăţile comerciale care îi vor avea ca acţionari sau asociaţi pe deţinătorii de obligaţiuni.
Art. 11. Metodologia privind obligaţiunile emise în baza prezentei legi se stabileşte prin hotărâre de Guvern emisă în termen de 60 de zile de la intrarea în vigoare a legii, printr-o metodologie similară cu cele utilizate pentru finanţările nerambursabile acordate de Uniunea Europeană.
Art. 12 – Împiedicarea aplicării prezentei legi constituie infracţiune iar persoana fizică responsabilă se sancţionează cu amendă penală în cuantum de 100 000  lei.

miercuri, 4 august 2010

In aceasta seara Doru Parv a fost eliberat din inchisoare

Tribunalul Bucuresti a admis astazi recursul formulat de avocatii lui Doru Parv si a dispus punerea acestuia in libertate sub control judiciar, avocatul Daniel Fenechiu a declarat ca este o decizie corecta, chiar daca vine cam tarziu.

marți, 3 august 2010

Cenaclul Flacara si Dan Diaconescu la Zilele Orasului Navodari

Pe data de 1 august  la Zilele Orasului Navodari au fost prezenti pe scena artisti de la Cenaclul Flacara, alaturi de acestia au mai urcat pe scena si cateva personalitati din lumea politica: Dan Diaconescu, Adrian Paunescu si Nicolae Matei.


duminică, 1 august 2010

Dan Diaconescu se intalneste cu sustinatorii sai pe litoral

In zilele de 31 iulie si 1 august Dan Diaconescu sa aflat pe litoral si sa intalnit cu sustinatori sai din urmatoarele statiuni: Saturn, Neptun, Eforie Sud, Costinesti. In acesta seara Dan Diaconescu este asteptat de un numar foarte mare de sustinatori  la Navodari unde va avea loc si Cenaclul Flacara. Evenimentul de la Navodari este transmis in direct de postul OTV.