marți, 30 noiembrie 2010

Miercuri 1 decembrie Dan Diaconescu va fi prezent la Alba Iulia

Maine la ora 9:30 Dan Diaconescu se va intalni cu sustinatorii sai din Alba Iulia la sediul Partidului Poporului situat pe strada Teilor nr. 6. Apoi la ora 10:30 DD va depune o coroana de flori la statuia lui Mihai Viteazul.

Luni 30 noiembrie a luat fiinta oficial Partidul Poporului

Dan Diaconescu a anuntat in direct la OTV ca Partidul Poporului a luat fiinta oficial. Tribunalul Bucureşti a admis, luni 30 noiembrie cererea de înregistrare a Partidului Poporului, după ce a judecat solicitarea reprezentanţilor acestei formaţiuni politice.

vineri, 19 noiembrie 2010

Secretarul de stat Dan Valentin Fatuloiu a refuzat o mita de aproximativ 1 milion de euro

Un grup de oameni de afaceri a incercat sa il mituiasca pe secretarul de stat al MAI Dan Fatuloiu. Oficialul a refuzat mita si a anuntat DNA. "Mituitorii au fost prinsi in flagrant de DNA" a declarat Fatuloiu. "Vroiau sa rezolve niste dosare si mi-au oferit doua  case, doua masini  BMW X6 si 50000 de euro". Surse MAI au declarat ca masinile au fost descoperite chiar in parcarea ministerului.

joi, 18 noiembrie 2010

Corneliu Iacobov este prezent acum in studioul OTV

Corneliu Iacobov comenteaza in direct la OTV  condamnarea sa la sapte ani de inchisoare cu executare in dosarul RAFO Onesti. Decizia poate fi atacată cu recurs la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.



vineri, 5 noiembrie 2010

Marele poet Adrian Paunescu a decedat astazi in jurul orei 7:15

Profesorul Serban Brasisteanu seful Clinicii de Chirurgie Cardiovasculară a Spitalului Floreasca a declarat in urma cu cateva momente: "În jurul orei 7:15 inima maestrului Adrian Păunescu a încetat să bată. După nenumărate manevre de resuscitare a trebuit să ne declarăm învinşi şi să constatăm decesul".


marți, 2 noiembrie 2010

Libertatea de maine - Ramasitele din sicrie sunt ale Ceausestilor

Stelian Bichir a prezentat in aceasta seara la OTV ziarul Libertatea de maine in care apare un articol despre deshumarea familiei Ceausescu.