duminică, 12 septembrie 2010

City Bingo la OTV din 17 septembrie ora 21:00

City Bingo se va lansa pe 17 septembrie la ora 21:00!!!
City Bingo este un joc de bingo televizat, transmis de Win Channel si preluat in fiecare zi in intervalul 21:00 – 21:15 de postul OTV.
City Bingo este 100% un joc de Bingo clasic, diferit de celelalte jocuri de bingo difuzate prin intermediul altor canale de televiziune, fiind BINGO, nu tombola cu premii extrase.
In fiecare zi, in intervalul 10:00 – 02:00 vor avea loc trageri din jumatate in jumatate de ora, partida de la ora 21:00 fiind una speciala cu un fond de premiere minim garantat de 1.280.000 lei.
Puteti participa la tragerile City Bingo din jumatate in jumatate de ora, cumparand cartoane din locatiile partenere si urmarind partida de Bingo in incinta acestora.
Puteti participa la tragerea speciala City Bingo, achizitionand cartoane din locatiile partenere sau de la vanzatorii ambulanti si urmarind partida de la ora 21:00 zilnic la Win Channel sau la OTV.
Cartoanele pot fi achizitionate in peste 300 de locatii, marcate cu bila rosie City Bingo si la peste 500 de vanzatori ambulanti din intreaga tara.
Vanzarile de cartoane vor incepe in mod oficial din data de 14 septembrie, punandu-se in vanzare cartoane pentru partida inaugurala din data de 17 septembrie ora 21:00, transmisa de Win Channel si preluata in direct de OTV.
Zilnic puteti achizitiona cartoane doar pentru tragerea speciala de la ora 21:00 sau doar cartoane pentru partida de bingo urmatoare, programata sa inceapa in mai putin de 30 de minute din momentul cumpararii cartonului.
Cartoanele pentru partida speciala de la ora 21:00 vor fi violet si vor avea valoarea de 1.9 lei.
Pentru partidele din jumatate in jumatate de ora se vor pune in vanzare cartoane albastre la pretul de 2.9 lei, galbene la pretul de 3.9 lei si verzi la pretul de 4.9 lei.

10 comentarii:

Unknown spunea...

Asta asteptam, nu circul vulgar, oribil facut de Bingo Metropolis. De ce nu ati facut reclama din timp?! De ce au mai multe culori biletele?! In Arad nu am vazut agenti de vinzare ptr. City Bingo, unde sint, de unde putem cumpara bilete?

Unknown spunea...

Toate informatiile vor apare in timp util aici pe blog.

maiag spunea...

asa e la inceput
sunt convins ca in maxim 0 saptamina vor fii bilete in toate orasele si in toate cafenelele care vor dorii sa aiba cazinou in orasul lor
multe cafenele vor atrage clienti
asa da distractie si bani
nu pot s cred ca din prima au cistigat 5 cistigatori o suna asa mare
norocul lor
ma duc sa caut bulina rosie chiar acum
vad ca la tragerea de la ora 22 au fost 9 cistigatori
bravoo celui care a avut aceasta ideie
creste adrenalinaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
hai baietiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Unknown spunea...

unde gasim reclamele. postati-le pe youtubeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

oameni spunea...

Nu pot sa cred lumea Diaconescu,romani idioti,pe voi o sa va fure oricare,care va promite fericire pe un carton frumos colorat.Luavar dracu cu Diaconescu cu tot!

maiag spunea...

esti neinformat,jocul este oraganizat de firma internationala girata ,autorizata si supravegheata de ministerul finantelor.daca urmareai sau intrii pe situl jocului vei verdea regulamentil si toate datele.esti un baiat rau.nu este jocul otv,el numai il preia pt transmisie de la tv win channel.postul de tv cu circuit inchis unde se fac tragei zilnice din ora in ora.ca sa fii mai bine informat intra pe www.citybingo.ro si nu o sa mai ai dubii,urmareste tragereile din ora in ora si sa vezi si cistigurile si participantii,te inteleg ca esti dezamagit , dar asta din cauza ca nu crezi si in lucruri cinstite,la vedere.e singurul joc televizat in care se stie precis cine organizeaza,regulamentul,admimistratorul a iesit in fata si pe tv.mai zii daca stii alte jpcuri la care cunostii numele organizatorului si eu dau un premiu.

Dora Piscoi spunea...

numai sa se extraga si din oradea , pt ca la bingo metropolis nu a fost niciodata macar un gastig mai mare de 1000 Ron ... e vai de ei , de cei de la bingo metropolisul... m**ii

maiag spunea...

azi la tragerea de la ora 22 sa cistigat premiul de bingo acumulat in valoare de 11 miliarde.norocul pacatosului.sa fie fericit cine o fii ala.poate o sa l dea pe tv sa stim si noi cum si de unde e fraeru.

maiag spunea...

niciodata nu stii de unde apare cistigatorul.e loterie curata frate.vb proverbuklui
azi aici
miine in focsani

Unknown spunea...

Da asa este, dar multi nu joaca deloc si vor sa castige :))